Brug for ekstra mandskab og vikarer? Kontakt MEGA FLEX A/S:

+45 47 77 09 57 – info@megaflex.dk 

MEGA FLEX’s historie

MEGA FLEX A/S blev stiftet i 1989 af Kim Bang. Hovedkontoret ligger stadig i Frederiksværk.

I begyndelsen beskæftigede MEGA FLEX sig hovedsaligt med arbejdsopgaver for Det Danske Stålvalseværk i Frederiksværk.

I begyndelsen af 1990’erne, tog arbejdet fart. Der blev flere og flere bygge og anlægsopgaver. Johnny Hviid, vor nuværende underdirektør, tog ansvaret for de mange byggeprojekter.

I 2006 startede processen med ISO certificering og MEGA FLEX har nu været ISO 9001 (Dansk Standard) og DS/OHSAS 18001 (arbejdsmiljø) godkendt siden 2008. Vi opfylder desuden SELLIHCA’s høje normer. Det giver blandt andet adgang til industriopgaver på kraftvarmeværker i hele Skandinavien.

I 2006 og efterfølgende i 2007  fik MEGA FLEX for første gang status som Gazelle virksomhed. Gazelle prisen er bevis for at være en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Et af de særlige krav til Gazelle virksomheder er bla. at omsætningen over en fire-årig periode skal være mindst fordoblet. Vi blev igen Gazelle i 2015 og nu i 2016 blev vi igen kåret som Gazelle virksomhed.

I sommeren 2014 blev vi godkendt som leverandør til CMT der bygger den nye metroring for Metroselskabet i København.

Med tiden er vi blevet Landsdækkende inden for vikarservice og mandskabs-assistance med afdelinger i Hillerød, Glostrup, Aarhus. Med flere afdelinger på vej, ser MEGA FLEX positivt på fremtiden.

Vi glæder os over at kunne yde vort til udviklingen af dansk industri og håndværk.

Lad MEGA FLEX A/S give en hånd med når din virksomhed mest behøver det!