MEGA FLEX er et firma i konstant udvikling

Vi tilbyder specifikke løsninger til industrien og byggeriet. Bla. mandskabsassistance, industri og special service, vi løser bygge og anlægsopgaver samt logistik og pakkeopgaver.

MEGA FLEX vil meget gerne høre mere om din virksomheds konkrete behov. Vi hjælper gerne med at specificere opgaven, og højst sandsynligt kan vi klare det, I endnu ikke har tænkt muligt.

Hvordan det?

CASE fra virkeligheden:

En større dansk produktionsvirksomhed havde et pengeskab der skulle have været flyttet for flere måneder siden. Problemet var at dørene hvortil det skulle flyttes var for smalle!

MEGA FLEX tilbød at “knække nødden”.

Ved hjælp af en mobil kran, det rigtige udstyr, de bedste medarbejdere fik vi flyttet pengeskabet fra et rum der var for lille, gennem vinduet – der blev fjernet, samt mursten demonteret-, til en anden etage. Der blev muret op igen, vinduet blev isat, begge rum blev rengjort. Alt sammen på kun én dag.

Siden da har vi, i mere end 15 år, løst opgaver for selv samme virksomhed.

Så, hvad kan VI gøre for DIG?

MEGA FLEX’s historie

MEGA FLEX A/S blev stiftet i 1989 i Frederiksværk af Kim Bang .

I begyndelsen beskæftigede MEGA FLEX sig hovedsaligt med arbejdsopgaver for Det Danske Stålvalseværk i Frederiksværk.

I begyndelsen af 1990’erne, tog arbejdet fart. Der blev flere og flere bygge og anlægsopgaver.

I 2006 startede processen med ISO certificering og MEGA FLEX har nu været ISO 9001 (Dansk Standard) og DS/OHSAS 18001 (arbejdsmiljø) godkendt siden 2008. Vi opfylder desuden SELLIHCA’s høje normer. Det giver blandt andet adgang til industriopgaver på kraftvarmeværker i hele Skandinavien.

I 2006 og efterfølgende i 2007  fik MEGA FLEX for første gang status som Gazelle virksomhed. Gazelle prisen er bevis for at være en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Et af de særlige krav til Gazelle virksomheder er bla. at omsætningen over en fire-årig periode skal være mindst fordoblet. Vi blev Gazelle i 2015, 2016, 2017 og i 2018 blev vi igen kåret som Gazelle virksomhed.

I sommeren 2014 blev vi godkendt som leverandør til CMT der bygger den nye metroring for Metroselskabet i København.

Med tiden er vi blevet Landsdækkende inden for vikarservice og mandskabs-assistance med afdelinger i Hillerød, Glostrup, Aarhus. Med flere afdelinger på vej, ser MEGA FLEX positivt på fremtiden.

Vi glæder os over at kunne yde vort til udviklingen af dansk industri og håndværk.

Lad MEGA FLEX A/S give en hånd med når din virksomhed mest behøver det!