Socialt Ansvar? Det sørger vort Team Mega Flex for!

Vi tror på mennesker!

Alle mennesker er spændende og fortjener en plads i samfundet. Team MEGA FLEX virkeliggør det sociale ansvar ved at hjælpe de borgere i der måske har brug for et ekstra skub til at komme i gang. Hvordan? Vi hjælper kommunerne med at afklare hvor jobparate borgerne er. Vi har i en lang årrække samarbejdet med Hillerød og Halsnæs kommuner.

Vor succes består primært i, at vi har plads til alle. Der laves individuelle planer for hver borger. Det er vigtigt for os, at borgerne mærker, at vi lytter til deres behov og individuelle udfordringer.

Hos os er mennesker ikke bare et nummer!

Vi sætter tid af til at tale med dem, og vigtigst af alt, at lytte. Herved giver vi dem lysten til at komme tilbage i beskæftigelse, i det omfang den enkelte er klar til.

Vi finder passende arbejdsopgaver til den enkelte borger. Vort netværk af kunder i vor ordinære bemandingsvirksomhed er basen for disse opgaver.

Vi giver dem mulighed for at føle sig som en del af et fællesskab!

Ofte er det en ny ting i deres liv. Det gør vi ved f.eks. at give dem samme arbejdstøj som alle andre ansatte i MEGA FLEX. De skal føle sig som en del af virksomheden. Desuden har de, på lige fod med vores funktionærer og timelønnede, fri adgang til køkken og kantine med bla. gratis kaffe og the.

Vi gør det fordi vi brænder for at finde potentialet i det enkelte menneske!

I mere end 25 år har MEGA FLEX følt et socialt ansvar. Vi ønsker at vise borgerne, at ethvert menneske betyder noget og har en plads i samfundet – uanset hvad man kommer med i bagagen. De skal føle sig set og accepterede. Det er første skridt til at de igen ser sig selv som vigtige individer, der bidrager til fællesskabet.

Hvordan det gøres i praksis,
vil vi rigtigt gerne fortælle mere om!