Facility Management

UDLEJNING | REKRUTTERING | TRY & HIRE | OUTSOURCING

Klar- og rengøring af byggepladsen

Rengøring før en inspektion er en milepæl som de fleste byggepladser kan drage fordel af. Arbejdsmiljø hensyn, nedbringelse af utillsigtede hændelser og almindelig trivsel er vigtige parametre i byggeriet i dag og har direkte indflydelse på fremtidige ordrer og dermed bundlinjen.

Rengøring og desinficering af skurvogne, pavilloner og beboelsesvogne, er i denne tid mere relevant end nogen sinde.

Det er ikke sjældent at et byggeprojekt starter med oprydning og rengøring. Der er både nedrivningsaffald og rengøring af overflader og raffineres inden opstart. At få arealet klargjort og få startet op med en ren plads er med til at sikre en problemfri start.

På byggepladsen er det vigtigt at sikre overholdelsen af alle sikkerhedsstandarder. Hvis byggepladsen løbende er ryddet op, ren og overskuelig bidrager det til fornemmelsen af orden og det har en afsmittende effekt.

MEGA FLEX konceptet sikrer at alle opgaver løses af højt kvalificeret og motiveret personale. Fra de stratetiske overvejelser til selve udførelsen af jobbet. Vi anvender kvalitetsledelsessystemet ISO 9001 og arbejdsmiljøsystemet DS/OHSAS 1801, der forpligter os til at levere høj kvalitet – hver gang!

Fordele

Aflønning

Du kan bruge os på timebasis, på enhedspriser, på fastprisaftaler herunder deltagelse i delprojekter.

Vi dækker alle typer

Om det er rekruttering af kvalificeret arbejdskraft, projektledelse eller behov for få medarbejdere eller hele afdelinger – i ind- og udland – så er vi beredt. 

Har du spørgsmål? Ring til os på +45 70 22 09 57