Om os

Firmaet | historien | Certificering | ansvar

MEGA FLEX
er et firma i konstant udvikling

Vi tilbyder specifikke løsninger til industrien og byggeriet. Bl.a. mandskabsassistance, industri og special service, vi løser bygge og anlægsopgaver samt logistik og pakkeopgaver.

MEGA FLEX vil meget gerne høre mere om din virksomheds konkrete behov. Vi hjælper gerne med at specificere opgaven, og højst sandsynligt kan vi klare det, I endnu ikke har tænkt muligt.

Hvordan det?

MEGA FLEX's Historie

MEGA FLEX A/S blev stiftet i 1989 i Frederiksværk af Kim Bang.

I begyndelsen beskæftigede MEGA FLEX sig hovedsaligt med arbejdsopgaver for Det Danske Stålvalseværk i Frederiksværk.

I begyndelsen af 1990’erne, tog arbejdet fart. Der blev flere og flere bygge og anlægsopgaver.

I 2006 startede processen med ISO certificering og MEGA FLEX har nu været ISO 9001 certificeret siden 2008. Vi arbejder efter principperne i ISO 45001. Vi opfylder desuden SELLIHCA’s høje normer. Det giver blandt andet adgang til industriopgaver på kraftvarmeværker i hele Skandinavien.

I 2006 og efterfølgende i 2007  fik MEGA FLEX for første gang status som Gazelle virksomhed. Gazelle prisen er bevis for at være en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder. 

Et af de særlige krav til Gazelle virksomheder er b.la. at omsætningen over en fire-årig periode skal være mindst fordoblet. Vi blev Gazelle i 2015, 2016, 2017 og i 2018 blev vi igen kåret som Gazelle virksomhed.

I sommeren 2014 blev vi godkendt som leverandør til CMT der bygger den nye metroring for Metroselskabet i København.

Med tiden er vi blevet Landsdækkende inden for vikarservice og mandskabsassistance med afdelinger i Hillerød, Glostrup, Aarhus. Med flere afdelinger på vej, ser MEGA FLEX positivt på fremtiden.

Vi glæder os over at kunne yde vort til udviklingen af dansk industri og håndværk.

Lad MEGA FLEX A/S give en hånd med når din virksomhed mest behøver det!

Har du spørgsmål? Ring til os på +45 70 22 09 57

Arbejdsmiljø

Vi sætter arbejdsmiljøet højt. Det sikrer, at opgaverne udføres under ordentlige arbejdsforhold, der gavner medarbejderne og forebygger arbejdsskader og følgende forsinkelser.
Derudover omlægger vi belastende opgaver til maskiner og entreprenør udstyr, og vi har et omfattende ulykkes- og spildberedskab.

Certificering

Certificering giver dig papir på det, vi altid har gjort – nemlig at vi udfører vores arbejde ordentligt. Som certificeret er vi også forpligtet til hele tiden at forbedre os, og vi bliver kontrolleret hvert år. Herunder kan du se vores certifikater…

Kvalitetsstyring

Vi overholder ISO 9001 standarden. Den indeholder detaljerede retningslinier for, at du får opgaverne tilrettelagt og udført på den hurtigste, mest hensigtsmæssige, økonomiske og fagligt korrekte måde. Standarden sikrer, at vi leverer dig den vare, vi har forpligtet os til, og at vi gør det rettidigt.

 

Ledelsespolitik

MEGA FLEX’ ledelsespolitik for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø er vores erklæring om de overordnede mål, vi har forpligtet os til at nå. For at være certificeret er det faktisk et krav, at vi har en sådan politik, og at den er tilgængelig.

Socialt ansvar?
Det sørger vores Team for!

Vi tror på mennesker

Alle mennesker er spændende og fortjener en plads i samfundet. Team MEGA FLEX virkeliggør det sociale ansvar ved at hjælpe de borgere i der måske har brug for et ekstra skub til at komme i gang. Hvordan? Vi hjælper kommunerne med at afklare hvor jobparate borgerne er. Vi har i en lang årrække samarbejdet med Hillerød og Halsnæs kommuner.

Vor succes består primært i, at vi har plads til alle. Der laves individuelle planer for hver borger. Det er vigtigt for os, at borgerne mærker, at vi lytter til deres behov og individuelle udfordringer.

Mere end bare et nummer

Vi sætter tid af til at tale med dem, og vigtigst af alt, at lytte. Herved giver vi dem lysten til at komme tilbage i beskæftigelse, i det omfang den enkelte er klar til.

Vi finder passende arbejdsopgaver til den enkelte borger. Vort netværk af kunder i vor ordinære bemandingsvirksomhed er basen for disse opgaver.

En del af fællesskabet

Ofte er det en ny ting i deres liv. Det gør vi ved f.eks. at give dem samme arbejdstøj som alle andre ansatte i MEGA FLEX. De skal føle sig som en del af virksomheden. Desuden har de, på lige fod med vores funktionærer og timelønnede, fri adgang til køkken og kantine med bla. gratis kaffe og the.

Vi finder potentialet

I mere end 25 år har MEGA FLEX følt et socialt ansvar. Vi ønsker at vise borgerne, at ethvert menneske betyder noget og har en plads i samfundet – uanset hvad man kommer med i bagagen. De skal føle sig set og accepterede. Det er første skridt til at de igen ser sig selv som vigtige individer, der bidrager til fællesskabet.