Ledige stillinger

Joboversigt | jobsøgende

Ufaglært personale til Storkøbenhavn

Er du på udkig efter dit næste fuldtid eller deltidsarbejde? Sabbatårs arbejde inden studiestart? Så er du kommet til det rette sted. Vi søger nedrivere, rengøringspersonale, lager- og produktionsmedarbejdere til vores kunder i Storkøbenhavn.

Jobbet er til dig på jagt efter fast fuldtid, uge-til uge vikariater hvor du selv er herre om hvor meget du ønsker at arbejde, eller som tilkaldevikar, til akut afdækning.

Med andre ord dækker vi en bred fane af muligheder, omend du ønsker et supplerende deltidsjob, eller at gøre MEGA FLEX A/S til din nye primære arbejdsgiver.

 

Du skal ikke tøve med at trykke Ansøg i dag, så ringer vi til dig inden ugen er omme. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på telefon +45 70 22 09 57, mellem 09.00-15.00 mandag til fredag.

Dine kompetencer

Vi tilbyder

Betonfolk og Steelfixere til plads i København

Leder du efter dit næste fleksible job som Betonmedarbejder i Storkøbenhavn? Så er du kommet til det rette sted.

Hos MEGA FLEX A/S sker der altid nye ting, så omstillingsparat er et nøgleord hos os.

Det er en forventning du kommer med noget relaterbar erhvervserfaring til denne stilling. Vores partner vil have tiden til at tage imod dig, og give dig en proper introduktion, men der er en forventning at du er nogenlunde selvkørende fra dag 1 af.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på telefon +45 70 22 09 57, mellem 09.00-15.00 mandag til fredag.

Vi tilbyder

Maskinfører til Nordsjælland og København

Savner du friheden indenfor Blue Collar verdenen til at kunne vælge hvor og hvornår du vil arbejde? Så har vores partner jobbet til dig!

Vi kører i fuld fart fremad, og vi håber du vil med ombord når vi holder inde ved næste station. Vi søger fuldtidskandidater og deltidssuppleanter til at køre forskellige former for entreprenørmaskiner på diverse byggepladser. Vi søger derfor kandidater med erfaring der er interesseret i fysisk arbejde.

Det er vigtigt at du er ansvarsfuld, også selvom der kan være travlt går du ikke på kompromis med sikkerhedsreglerne på sitet. Du vil blive en vigtig person der sørger for at tandhjulene drejer rundt. Arbejdsopgaverne kræver ofte at du hurtigt kan omstille dig og påbegynde arbejdet uden for meget introduktion, og guide. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på telefon +45 70 22 09 57, mellem 09.00-15.00 mandag til fredag.

Dine kompetencer

Vi tilbyder